FTP (File Transfer Protocol) är ett vanligt verktyg som används för att ladda upp filer från din dator till din webbplats. Här är några enkla steg för att använda FTP:

1. Installera en FTP-klient på din dator, som FileZilla eller Cyberduck.

2. Anslut till din webbplats med hjälp av ditt FTP-konto. Din webbhotell leverantör kan ge dig FTP-informationen, som FTP-serveradressen, FTP-användarnamn och FTP-lösenord.

3. Navigera till rätt mapp på din webbplats där du vill ladda upp filer till.

4. Dra och släpp filerna från din dator till FTP-klienten eller klicka på "Ladda upp" -knappen och välj filerna från din dator.

5. Vänta tills filerna har laddats upp till webbplatsen och kontrollera sedan att filerna har överförts korrekt genom att besöka din webbplats och leta efter de uppladdade filerna.

Att använda FTP är ett enkelt sätt att ladda upp och hantera filer på din webbplats. Om du har problem med att använda FTP, kontakta din webbhotell leverantör för support.