För att skapa ett nytt FTP-konto i Plesk, följ dessa steg:

1. Logga in på Plesk-panelen.
  2. Klicka på "FTP-konton" under "Filhantering" i menyn till vänster.
  3. Klicka på "Skapa nytt FTP-konto" knappen.
  4. Ange önskat FTP-användarnamn och lösenord samt annan relevant information.
  5. Klicka på "Skapa"

För att hantera ett existerande FTP-konto i Plesk, följ dessa steg:

1. Logga in på Plesk-panelen.
  2. Klicka på "FTP-konton" under "Filhantering" i menyn till vänster.
  3. Klicka på det FTP-konto du vill hantera.
  4. Du kan nu ändra inställningar för FTP-kontot, som att ändra lösenordet eller begränsa åtkomst till vissa mappar.

Funktioner som att skapa och hantera FTP-alias och begränsa åtkomst med hjälp av IP-adresser kan också hittas i Pleskpanelen.