.com
.se
.nu
.eu
.no
.net
.org
.net

Mer än bara ett domännamn.

Gratis e-post

Skaffa en professionell e-postadress kopplad till ditt domännamn med 1 GB brevlådesutrymme för att börja. Uppgradera för mer utrymme när som helst.

SSL säkerhet

Förbättra din Google-ranking och säkerställ dina webbplatsbesökares säkerhet med ett inkluderat Wildcard SSL-certifikat i ditt initiala avtal, vilket garanterar pålitligt skydd.

Domain Lock

Vårt överföringsskydd för domäner skyddar ditt domännamn från obehöriga överföringar av tredje part.

Komplett DNS kontroll

Njut av fullständig kontroll över ditt Domain Name System, med stöd för obegränsade underdomäner. Gratis Anycast DNS ser också till att dina besökare kommer till din sida på snabbast möjliga sätt.

Expert support

Vårt vänliga supportteam är tillgängligt via telefon, livechatt och e-post för att hjälpa dig med eventuella frågor du kan ha angående domännamn.

Låt ditt Namn nå längre.

Vi kan hjälpa dig att göra mer med ditt domännamn. Kombinera det med webbhotell, professionell e-posthosting och mer för att stärka din närvaro online.

Varför välja oss för domäner?

Vi erbjuder unika funktioner som gör det säkert för enkelt för dig

Gratis privat domänregistrering

Vi anser att du bör kunna kontrollera hur mycket av din personliga information som delas online. Vår WHOIS Domänsekretess ingår UTAN KOSTNAD (under hela din domäns livstid) och förnyas automatiskt.
Registrera domän hos Skapawebb - Gratis privat domänregistrering

Gratis och obegränsade underdomäner

Behöver du många underdomäner till din webbplats? Ingen anledning att oroa sig. Njut av bekvämligheten med att ha OBEGÄNSADE underdomäner tillgängliga med våra delade, VPS och dedikerade värdplaner, vilket garanterar din webbplats skalbarhet och flexibilitet.
Registrera domän hos Skapawebb - Gratis och obegränsade underdomäner

Enkel hantering av domäner

Upplev bekvämligheten av att hantera dina domäner allt inom en sida av vårt panel. Från att enkelt redigera DNS-poster till att konfigurera domänvidarebefordring och mer därtill, ger vårt användarvänliga gränssnitt dig kraften. Och om du stöter på några hinder är vår dygnet runt-support redo att hjälpa dig vid varje steg på vägen.
Registrera domän hos Skapawebb - Enkel hantering av domäner
Transfer Domain

Har du redan köpt ett domännamn? Överför det till oss idag!

Hantera ditt webbplatsdomännamn genom att snabbt överföra det från din nuvarande registrar – det tar bara några klick.
Domänpriser

Ta reda på priset för din domän

Vanliga frågor och svar

Vad är ett domännamn?

Ett domännamn är den webbadress eller URL där besökare hittar din sida. Ett skräddarsytt domännamn ger din sida en professionell framtoning, stärker ditt varumärke och hjälper besökare att hitta dig på nätet.

Kom igång redan idag!

Upptäck vårt 'Komplett hemsida'-paket! Allt du behöver för en framstående webbnärvaro samlad i ett paket. Låt oss ta din webbplats till nästa nivå.